Första skoldagen!

Hej hopp. Nu har jag och Lisa avklarat första skoldagen.
Idaghade vi enbart 2 lektioner med Julie Brown hon verkar som en bra lärare och jag tror att skolan kommer fungera finfint.
idag är det super varmt ute, skönt! möblerna har fortfarande inte kommit därav få bilder på lägenheten.
Idag hade vi introduktion till marknadsföring och Custom selling strategists läraren verkar super bra och det känns som lätt att få bra betyg så dagen är bra :D tvättat har jag oxå gjort så känner mig nästan duktig, nu ska jag smaka på Kattis Tonfiskoasta och sätta mig på balkongen!
Pusss <3

USA

Okej, jag vet jag har inte skrivt på länge, och JA jag suger på att blogga MEN; Jag vill försöka för er där hemma, Min familj, vänner, släkt och andra som vill åka iväg men inte vet  hur.
Jag ska örja med att säga att jag än såänge trivs jätte bra, kunde inte kommit med bättre rumskompisar. lägenheten är den bästa i buena vista.
Min resa när jag kom hit var intressant, jag skulle ta bussen från flyget men det va nån turk som presenteradesig som Charlie och som sen inte alls heter charlie men han skulle till SB så vi tog sällskap. Jag har sprungit in i han ett par gånger trevlig prick men jätte lustig. sov natt ett hos Anderson (familjevänner) sen flyttade jag in till Alexandra Maja och Kattis (Katarina).
Skolan är krånglig. Man får hjälp och vet vart man ska men det är så annorlunda och man ska med papper hit möte dit och eftersom allt är så annorlunda blir det krångligt, alla uppfattar det nog inte på samma sätt men för mig ha det vart krångligt.
Med massa nytt hela tiden så har det inte funnits mycket ork eller lust till att skriva i en blogg så jag kommer inte gå igenom min första vecka uan sparar det till de som frågar.
Vi har gått igenmon staden,skolan och nya gänget svenskar så sakta blir det en vardag.
Idag har vi vart i skolan sen stranden och poolen för vädret har blivit varmare och enda vi orkart göra är att bada! veckan har oxå vart skola men det vi gör är att lära oss vara amerikaner. Bra att förstå men änns lite onödigt med så mycket läxor hela tiden, antar att det bara är att vanja sig.
Om det är massa stavfel förlåt orkar inte skriva men ville ändå skriva en uppdate.
Miss U Felicia! LOVE U <3

RSS 2.0