Dag 32!

Godkväll Onsdag. Nu sitter jag på mitt rum och gör inget direkt. Jag har ägnat dagen till att först göra klart design arbetet med Elena och för att göra detta har vi vart tvungna att sitta i en och en halv timme i skolan sen åkte jag och jobbade hos pappa. När jag kom hem åt jag en stor tallrik sprödbakad torsk med ris och citronsås så sjukt gott!

 

Efter det kände jag för att sitta ute å jag har idag läst män som hatar kvinnor eller jag läste inte hela slutet, för det var inte så roligt. Men för övrigt var boken bra.

 

På fredag tänkte jag ta hem lite folk grilla och ha det mysigt Emma Assarsson, Stina Andersson, Emma Axelsson, Hanna Eriksson, Emma Willysson och jag är det för tillfället jag tänkte finns det någon som jag inte frågat men som vill vara med (förlåt om jag glömt någon) skicka bara iväg ett sms. Är det någon som har ett förslag på mat, eller efterrätt eller vill hjälpa mig laga maten hör av er jag tänkte kött en god sallad klyftpotatis och en god efterrätt om innehåller choklad. Hoppas ni tycker detta låter bra.

 

Ha en bra onsdag.

<3  


Dag 31!

Goddag Måndag. Idag var det ett tag sen jag skrev men som ni vet har jag haft mycket att göra förra veckan. Så nu ska jag skriva om vad jag gjort.

Jag har gått i skolan!

I torsdags var det ungdomens frågestund då var jag med och klagade på maten vilket resulterade i att JP ringde mig i fredags och frågade om de fick göra en intervju med oss om skolmaten. Vilket de såklart fick, så idag var de här och pratade med oss och tog kort (jag känner på mig att jag inte blir så bra på korten) men jag hoppas skolan och kommunen reagerar lite nu i alla fall. Jag hoppas verkligen att det blir en bättre skolmat. Jag har jätte mycket träningsverk i benen så jag har problem med att gå i trappor. Vad har mer hänt i mitt liv idag satt jag och Fia senare även Emanuel Felix och Ludde på vid hamnkanalen det var jätte trevligt sen åt jag och Fia, vi hämtade mackor på Subway, Mums.

 

Gasellen ringde innan så när jag kommer upp nästa fredag får jag mina tider inför sommaren. Jag måste säga att även om det blir att tufft arbete så är jag glad att jag har ett jobb.

 

Så nu ska jag läsa engelskan igen och sen ska jag se vad jag kan göra. Hoppas ni gillar min design.

 

<3


dag 30!

Hejhej Tisdag. Idag har jag mycket i skolan men passar ändå på att skriva lite i bloggen. Konstruktions prov senare hoppas det går bra med tanke på att alla som ska ha provet är oense om hur man ska lösa en av uppgifterna (den sista). Hoppas även svenska argumentationen går bra, och tyskan som vi skulle ha läst behöver inte vara klar än. Jag som stress läste boken för att hinna. Jag ska iväg och köpa en klänning till min syster idag efter skolan till hennes konfirmation. Igår kom lisa och emma och förstörde min eftermiddag, haha. Nej de var riktigt trevligt och jag fick jätte fina örhängen. Lisa behöver namnförslag till barnet så kom med förslag. Bilder från igår kommer senare. Jag få se om jag skriver nått mer sen. Ha det bäst.

 

<3


dag 29!

God dag Lördag. Idag så ska jag plugga, plugga mycket. Jag skulle vilja se denna vecka som dödens vecka. Jag tänkte att jag skulle skriva upp alla mina grejer jag har i läxa för att jag inte ska kunna skita i dem.

Tisdag:

-          tyska bok

-          konstruktions prov

-          svenska argumentation

-          kemi läxa

-          gå igenom engelska writing häftet

onsdag:

-          fixa solid works

-          bli klar med designen

torsdag:

-          antagligen kemi läxa

-          antagligen tyska läxa

-          marknadsförings prov

fredag:

-          engelska grammatik prov

-         göra en design till UF

fler viktiga grejer under veckan som inte får glömmas bort:

-          elevrådsmöte 13.37 på torsdag

-          ringa Lotta om tider för jobbet i sommar

-          jobba hos pappa

-          inte glömma någon av ovanstående grejer

-           komma på nått att göra inför nästa helg då jag förhoppningsvis inte har lika mycket att göra i skolan veckan efter.

 

Så jag är inte jätte pepp på denna veckan. Just nu har jag läst 50 sidor av ”Kein schnapps für Tamara” viket jag tycker är riktigt bra gjort av mig.

 

Filip kanske kommer sen då ska vi gå en liten promenad jag har nämligen studiedag på måndag så jag tänker inte plugg hela dagen.

Hoppas ni får en jätte mysig lördag.

 

<3


dag 28!

Välkommen Fredag. Denna dag har vart bra, måste jag säga. Idrotten med Karin var jätte mysig (body balance), och solen klagar jag inte på.

 

Sedan åkte jag till gasellen för att lämna mitt konto nummer och prata med dem om fortsatt jobb. Gissa vad!? JAG FICK JOBB!

 

Så jag är överlycklig, och dagen blir ju inte sämre av att jag ska spendera kvällen hos Martina Hillerström!

 

Ha en härlig dag!

 

<3


RSS 2.0