När du inte ser.

Still sick...

 

 

Idag har jag tagit det lugnt, och vart tråkig... Jag har haft så stört ont i halsen så jag beslutade mig för att stanna hemma och ta igen mig, så vi gick ner på state street.

 

Där åt vi (vi inkluderar Alexander, Carro Uffe och Tove) på Silvergreens, det är typ ett nyttigt snabbmats-ställe, jag åt en Farmersmarket sallad bestående av bladspenat, jordgubbar, blåbär, pinjanötter, kyckling och Chevreost! Super gott!! sen promenerade vi på State Street, hittade ett par solglasögon på Forever21 inte direkt nått märkespar men jag kände att jag tröttnade på mina blommiga, Student budgeten.

 

Nu har jag skypat med min syster och ska precis krypa ner i sängen när jag nu inser att vi har myror i rummet. Inte så kul.

 

Godnatt världen!

 

Pussss <3


Feeling like the first time.

Suuup people!

 

idag har vart en lång dag, skolan började klockan 8 och nervositeten va på topp eftersom jag då fick tillbaka mitt andra prov från förra veckan. Men jag fick A på båda mina prov! jag gick sedan hem och firade med att sova i ett par timmar och sedan ta mig till gymmet...

 

Mina midterms är nu framflyttade till min dagen innan min födelsedag och min födelsedag så Grattis pluggveckorna som jag har framför mig.

 

Det är inte så varmt här i Calli än som man kan tro av det fina vädret så Jeans och jacka står på klädlistan just nu.

 

Imorgon ska jag till international marketing sen blir det grupparbete och photoshop läxan sen gender issues och marketing club. Nu till helgen ska vi nämligen ha en car wash för att få in pengar till vår resa på slutet av terminen!

 

Men nu ska jag se klart top model och sen Sova känns som att det blir en lång dag imorgon!

 

Pusssss <3


RSS 2.0