Helgen

Sen jag sist uppdaterade er så har jag hunnit med två turer till Birmingham med shopping och god mat! Första dagen åt vi på Jamie Olivers italienska restuarang och andra dagen åt vi "hand made burgers" 

Shopping är riktigt bra i Birmingham och shopping centret är erormt stort!

Idag har jag fixat mitt gymkort samt gått en långpromenad med Anna i parken som ligger 5 min bort! Hoppas ni har en trevlig söndags kväll!

             
Min hamburgare!!
 
Bilder från parken.
 
 
 
 
 
 
 

Skola och shopping

Så nu har jag då haft en lektion i alla mina kurser. Jag älskar international marketing och debating globalisation men jag ska se om jag kan få byta bort project management. Jag insåg när jag hade min föreläsning att för mycket av det vi ska lära oss är självstudier på distans (vi har 6 föreläsningar och jag har 12 i de övriga). att plugga på distans i en kurs som är svår vet jag av erfarenhet kommer bli trögt för mig. Så istället för att riskera mitt betyg så ska jag se om jag kan få byta till en annan kurs istället.

Idag ska jag, Whitney, Anna och några fler åka till Birmingham. Jag insåg att de andra hade tagit 40kg på planet eller blivit körda hit och fått med sig så mycket mer grejer att min garderob är lite klen. Jag kommer på mig själv att önska att jag hade både det ena och det andra så idag ska vi lösa detta problem genom att fira 2 veckor i Wolverhampton med en shoppingtur.

Sen jag skrev sist så har Anna fyllt 25. Vi gav henne ett presentkort från Primarkt och en Trevlig kväll med Dominos Pizza.

Hoppas Ni har det bra!

Ledig!

Godmorgon!
Idag är jag helt ledig, förutom att jag ska shoppa mat, tvätta och fixa gymkort.

Igår glömde jag berätta att jag valt mina kurser. Jag läser debating globalisation, international marketing och strategies och organisation in project management, detta betyder att jag bara har skola måndag om tisdag!

Hoppas att det blir bra! Nu ska jag göra kaffe, och sätta på en serie, bara för att jag kan!

Kram!
 
IKEA redo: Alma, jag, Whitney och Anna

Sömn brist och projekt presentation

Hejsvejs.

I förrgår fick vi reda på att vi skulle göra en presentation på ett arbete två dagar senare. Detta arbete skulle baserar på att vi i gruppen skulle komma på en produkt och sedan efter en och en halv dags research presentera vår produkt för en lärarpanel och då be om pengar för att kunna starta vårt företag. jag hamnade i samma grupp som Anna som jag nämnde i förra inlägget.

Jag kunde endast vara med och jobba på projektet första dagen eftersom jag spenderade större delen av gårdagen på IKEA. När vi kom hem så var det Annas tur att åka iväg. Det hade då bestäms att hon och jag skulle hålla i presentationen klockan 11 idag.

Innan vi kunde börja arbeta på presentationen så hann klockan bli 10, och innan vi blev klara var klockan halv 3 på natten. så efter 5 timmars sömn gick jag till skolan för ett tidigt gruppmöte och presentation.

På eftermiddagen så samlades alla gruppen för att skolan delade ut pris till bästa presentation (vi var så många grupper att det fanns flera lärarpaneler) och min grupp vann!

Vi fick då smyga ut från mitten av den överfulla salen för att ta emot pris inför alla nya business studenter. Sjukt kul och absolut värt 5 timmars sömn.

Nu ska jag fira detta med en Mexikansk kväll här i korridoren.

Hoppas ni har det bra!

Kram!

Sen kväll.

Hejsan!
Idag har vi vart i skolan hela eftermiddagen, vi har fått ett välkomnande av vår dean och vissa lärare. jag fick också reda på att en av de kurserna som jag vill läsa inte längre hålls på skolan så nu måste jag bestämma mig för en ny kurs.
Efter skolan så gick jag, Alma, Anna (den tredje tjejen från Jönköping) tillsammans med en Tjej till Nadja (också från Sverige) till en av de mest populära restaurangerna här i England. En kedja som heter Nandos, de serverar kyckling som antingen hamburgare, wrap eller i pitabröd med en portugisisk karaktär. Det var gott men väldigt starkt kryddat. Enda problemet är att det är lite av en familjerestaurang så du måste st ut med skrikande barn när du äter, vilket inte är så kul.
Nu ska jag ta och sova eftersom vi har en lång dag i skolan morgon. 
Kram!

RSS 2.0