when you smile i'm reaching for oxygen

Hej bloggeeen!!!!

 

Just nu sitter jag i min säng. Intagit bunkerpositionen som Uffe och jag har börjart skämta om. Idag har jag Tove, Carro och Uffe vart och handlat mat och iom att klockan är 20 i 5 på eftermiddagen och jag enbart kan säga att jag handlat mat så har dagen vart ganska seg.

 

Igår va Jag med Uffe, Sanni och Sofie på camarillo outlets och marshals där jag hittade ett par nya träningsbyxor från nike och strumpor, mycket vuxet köp av mig måste jag säga. Vädret här borta har vart delvis soligt och regnigt de senaste veckorna. Det suger lite att det inte riktigt är varmt ute  även fast solen är framme, så ingen solning för mig direkt...

 

Den 10 mars kommer Jossan och Carro hit och nu är det även mindre än 3 veckor kvar till min FÖDELSEDAG och vi planerar spring break till Hawaii (!!!!!!!!) om det nu blir av...

 

Skolan är ganska tuff, hade 2 prov i veckan och har redan haft 3 redovisningar och om 2 veckor har jag min första midterm i International marketing tack och lov att jag har kompisar som all läser samma ämnen, så mycket roligare att ha någon att plugga med och att fråga om hjälp inför prov.

 

Träningen går framåt den med, känns så gött att vara igång igen!

 

Kan också tillägga att jag nu bara har 4 läsare :/

 

Hoppas vintervädret är mysigt i Sverige!!

 

 

PUSSSSSSSSSSS <3


Tell me, Tell me something I don't know.

Måndag/tisdag

Igår så gick jag i skolan, och på kvällen så tränade jag med Carro och Alex.

Jag kom precis hem från skolan, har en del att göra idag, jag ska fixa gymmgrejen, ska träffa min grupp innan redovisningen i Gender issues imorgon och sen ska jag träna och plugga. Ingen mjukstart i skolan denhär terminen haha.

PUSSS <3

RSS 2.0