Snart slut!

Hej.

 

Ja jag vet att jag vart värdelös på att blogga… men jag bloggar för mig så jag får väl skylla migsjälv… dessutom har min kamera blivit överkörd så jag tror inte att det kommer bli mycket bättre…

 

Jag hade tänkt berätta vad som hänt sen Hawaii… Jag har pluggat, ja det är typ det jag har gjort. Skolan har lite gått före allt annat… just nu går jag mellan att ha kul skita i skolan och bara njuta av att vara i 30 gradig värme med en pool och strand utanför min lägenhet. Samtidigt om jag vill få a, känns lite ovärt att få b eller c när jag har tagit lån för detta och faktiskt ligger på a i de viktigaste ämnena just nu, det som får mig att tappa fokus är att det spelar ingen roll om du får A, B eller C du får ändå samma betyg i det svenska skolsystemet. Jag får väl se helt enkelt.

 

Nu har jag 3 veckor kvar i skolan, Mikaela var så trevlig och poängterade att vi bara har 4 lektioner kvar i international business innan våra finals (på två av dem kommer vi ha redovisningar) dessutom har jag 2 grupp arbeten i international business och international marketing båda kurserna har jag med Prof. Kwong. Vi ska göra en marknadsföringsplan för H&M i Ryssland och en ”country report” om Indien. Dessa måste vara klara i nästa vecka för veckan efter det har vi som sagt våra redovisning. Veckan efter våra redovisningar har vi även mina finals vilket är 5 kapitel i varje kurs med Anna Kwong till dagarna efter varandra.  Detta är bara 2 av mina 4 kurser jag har en välgörenhets konsert nästa vecka och efter det ska jag till Disney World med min marknadsförings klub… jag tror inte jag behöver göra någon stor final i Gender issues men man vet aldrig med Professor Brown.

 

Sen har vi Photoshop… den kursen ska vi inte ens tala om… jag kommer få B som högst i den kursen, jag orkar inte lägga energi till att få högre…

 

Sen kommer vi till min Graduation den 20 april och efter den ska vi ha en BBC med Anna Kwongs klub den 21. Det är nog det sista jag har i skolan, och efter det blir det 10 dagar av mys med Jennifer ( Alexandra åker den 24). Det är ganska så stört att vi kommer dela på oss, jag har ju bott på dehär tjejerna i nästan ett år, det är typ som 3 gymnasieår för vi ses ju även utanför skolan varje dag… Alexandra flyttar ihop med hennes bästakompis från Sverige till Santa Monica (LA) och går på skolan där i en eller två terminer, Jennifer går på KTH i Stockholm så hon ska hem till huvudstaden och jag ska förhoppningsvis komma in på skolan i Jönköping till nästa termin…

 

Så när jag säger att jag pluggar stämmer det… känns som att jag har stört mycket fast jag vet att det kunde vart värre… så ska inte klaga utan bara ta tag i mitt liv haha…

 

Ha det gött!!

 

Pusssss<3


Hemma…

 

Nu har jag vart på Hawaii I en vecka jaghar haft mina midterms och jag har vart värdelös på att uppdatera min blogg och planerade att bli bättre på det!

 

Hawaii var helt underbart!

 

Vi (jag, Carro, Jennifer, Alexandra och Marcus) skulle alla dela rum men blev uppdelade på två som låg mitt emot varandra på 29 våningen, Jag och carro delade på det ena och måste bara säga att utsikten från hotellet inte var helt fel!

 

Vi inledde vår semester med en stor middag med alla som var på Wakiki beach typ… vi var 13 pers dagarna efter Solade vi vi hyrde bil och åkte runt ön, såg pipline stranden med de extremt höga vågorna och starka strömmarna, vi såg havssköldpaddor, såg solnedgången över havet, snorklade på en helt underbar strand och solade lite till… jag har vart sjuk hela veckan med en förkylning så det sög lite men jag hade ändå en helt underbar semester!

 

Bara det faktum att man kan säga vi drar en vecka till Hawaii gör att man inser att man inte bor i Sverige. Känns sjukt att jag verkligen vart på andra sidan jorden, tidsskillnaden är 12 timmar från svensk tid. Men nu är jag hemma och nu måste jag börja plugga igen, läsa ikapp mig lite om jag ska hinna bli klar med alla kapitel inför mina prov och finals, inte kanske en kul helg, men nu är det bara ca 32 skoldagar kvar av denna termin… jag kommer hem om 60 dagar!!!

 

Puss på er alla <3


RSS 2.0