Round and Round.

Söndag.

Idag har jag, Uffe, Carro och Sanni vart på Tribute för Christopher Nolan, som gjort Batman, inception och 5 andra filmer på 11 år. Han fick pris som Mordern mästare. Prisutdelare och Special guest var ingen mindre än Leonardo Dicaprio!!!

För dom som undrar så går en tribute till på ungefär det här sättet, en man kommer fram (i detta fall högsta chefen i Santa Barbara film festival) och presenterar den person som kommer hålla i intervjun. Den här personen i sin tur pratar om den som kommer bli tribiutad och sen visas några klipp. Sen kommer storstjärnan som igår var Christopher Nolan upp, han och intervjuaren pratar, visar lite mer klipp osv. Sen kom Leonardo upp och höll tal, sen delade han ut priset "Modern master" till Nolan.

Inte nog med det! Han satt ungefär 5 meter ifrån oss genom i stort sett hela föreställningen, Helt stört!

Tack Ulrika och Sanni för att vi fick följa med i kväll!!

Imorgon blir det skola, Vecka 2 av termin 2.



That is the truth.

LÖRDAG.

Godmorgon alla mina underbara läsare (ni är nere på 4 nu...) eller godkväll om ni är i USA.

Helgen har vart super bra, jag har vart lite på stan, hängt här hemma, pluggat, tränat...

Idag howewer var jag först nere vid poolen med Uffe, Tove och Carro. Vi bestämmde oss därefter att äta hamburgare på habit, sjukt gott. Uffe berättade också att hon hade extra biljetter till filmen "127 timmar" så jag och Carro hakade på. Filmen var otolig, speciell och det är den filmen som berörtmig mest någonsin. Den är baserad på en sann historia om en man, Aron som är ute i Uthas vildmarker och klättrar när han tar fel få en ostabil sten, faller och klämmer fast underarmen mellan den ostabila stenen (som är en gansa stor sen) och klippväggen. Du får sen följa honom och vad som händer under hans 6 närmaste dagar. Jag kommer nog aldrig att se filmen igen men jag rekomenderar alla att se filmen!

Efter det att filmen var slut gjorde vi pannkakor här hemma vi gjorde smet för 8 personer, Alex åt en Tove åt 2 och vi åt resten inom loppet av 10 minuter. Mycket gott måste jag säga!

Nu efter att ha legat i soffan och smält maten i ett par timmar ska jag hoppa ner i sängen och titta på min dator. Hoppas att ni har det bra vart ni än är!



Pussssss<3

Last thing on my mind.

Hellu!

 

Idag är det onsdag vilket innebär international marketing och Gender issues.

 

Livet flyter på snabbt här i SB och jag kan inte förstå att jag åkte hemifrån för snart 2 veckor sen.

 

Min första lektion idag var med Anna Kwong, en mycket underhållande lärare som har förtid pensionerat sig och nu undervisar hon mest för att det är roligt. Det bästa med henne är att hon är så engagerande och att hon får mig att vilja bli lika framgångsrik som hon är idag. Jag har även Anna i international Business på tisdags och torsdags morgnar klockan 8 till 9.20. Anna ska ta med sig de som vill ut och äta på kina-restaurang för att fira det kinesiska nyåret. Det är nog det mest intressanta med lärarna här, de bryr sig verkligen om oss elever på ett annat sätt är vad de gör hemma i Sverige.

 

Nu sitter jag här i sängen och ska skriva klart min kapitel summering i international business, dricker vitaminbrus och äter djungelvrål. Livet är bra ibland.

 

PUSSS <3



The spotlight is on.

.
Detta var min andra skoldag, inte alls lika bra som den första. Jag är trött eftersom jag inte kunde sova i natt, gick upp 6.40 skolan började 8 sen visade sig att jag köpt fel bok, fick byta bok och nu känner jag bara att min dag är seg, och dryg.

Skolan igår var dock toppen, mina nya kurser verkar jätte intressanta och jag tror att jag kommer trivas jätte bra även denna termin.

tyvärr blir det inget direkt bloggande idag så till alla mina 6 läsare.

PUSS!

All i need is just a little time.

I'm back!


Det är nu söndag kväll och i morgon börjar skolan, jag ligger i mitt nygamla rum med Lisa och Ulrika.

Sen jag kom tillbaka har vi bytt rum till det stora trippelrummet. Nu sover jag i Alexandras gamla säng, det är lite lustigt när man tänker hur vi har flyttat runt i lägenheterna här borta. Den största förändringen är mina 2 nya rumskompisar, Tove och Ulrika. 2 riktigt underbart mysiga tjejer. Lite konstigt att jag har vart här i en och en halv vecka och vi kommer verkligen super bra överens. Under den första tiden har vi shoppat på State Street och hängt på stranden tillsammans med alla de nya svenskarna här på BV.

Igår klippte jag mig så nu har jag fått kortare hår samt blivit lite mer blond, jätte skönt och idag har jag gjort tacopaj som räcker i en vecka.

Jag ska bli bättre på att blogga nu när jag kommit i ordning här i SB.
Ha det super bra!


Alexander, Ulrika, Tove, Maria, Trevor och Jag.






PUSSSSSS <3

RSS 2.0