Lördag

Hej folket. Vi har pecis packat ut min rumskompis rum. Det var bland det svåraste vi gjirt hittills. Idag är det som sagt Lördag, och jag hoppas verkligen på en lugn kväll. tråkigt nog. Efter träningen i torsdags är jag helt död i hela kroppen kan knappt gå idag. usch! så något anstängande blir det absolut inte för mig. Igår hade vi BBQ jätte trevligt :D måste absolut göras om! puss <3

Onsdag :D

Idag har jag äntligen fått helg!

Skolan gick över förväntan bra och nu så är jag super nöjd med mitt resultat för dessa två gadar i skoan.

Imon ska jag träffa Allan och Joyce innan de åker till Kanada, sen ska jag till ett gym klockan 3 med Alexandra för att träffa en kompis som arbetar som personlig tränare. hans ka lägga upp ett träningsschema och matplan för mig och Alexandra sen sätter träningen igång på allvar.

På fredag ska vill grilla på stranden. Hoppas på att vi blir runt 40 pers får se hur det går :D men det ska bli trevligt. Nu är jag jätte trött efter att ha gått upp vid 20 i 7 imorse för att plugga så ska sova tidigt!

Ha det bra i Sverige!

Puss <3

Tisdag

Hej.

Idag har jag pluggat. Eftersom det inte gick så bra igår och vi åkte till sjukhuset på kvällen så fick jag inte så mycket gjort som jag ville. Så imorse vid halv 7 väckte alexandra mig och jag pluggade effektivt fram till 1 min enda klass idag börjar vid 6 så har ett par timmar till på mig. men jag är ledsen att säga att jag tröttnade lite nu det sista, inte så kontigt kanske. haha.
Glssen so jag och Alexandra köpte igår är nu snart slut. Alexandra som är allergisk mot mjöl köpte cookiedoe glass, fick jätte ont i magen och spolade ner resten i toan igår. så det är bara jag som har glass kvar i frysen.

Jag tror jag hatar min PR lärare vi får så otroligt mycket läxor att jag får panik. 60 sidor 4 skriva inlämningar och en väldans massa artiklar och youtube filmer ska vi ha läst/skrivit/tittat på tills imon och när börjar jag?

IDAG

Det är mulet idag så lite surt, men det blir lättare att plugga än om det är super fint väder så man ska nog va glad.
Vi ska antaglign till sjukhuset ikväll igen efter skolan om vi får komma upp efter 9 när jag och lisa slutar. och nu ska jag plugga vidare!

Miss my family!

puss<3


Hej igen!

nu ska jag berätta om dagen.
Jag och Alexandra bestämmde oss för att vi ville ha glass när vi pluggade så vi lägger löpet till west campus för bussen går därifrån på söndagar. Vi kommer fram bara för att inse att det är måndag lägger löpet tillbaka till hållplatsen utanför vår lägenhet då kommer Alexandra på att vi åker till en annan butik och vi springer över till vägen lättande över att det står folk där. Givetvis är dom bara där och tar kort och går sen då åker bussen förbi på andra sidan. Jaha tänker vi, vi väntar väl tills bussen kommer då. 20 min går innan vi blir rastlösa och ringer runt för att hitta numret till en taxi. Max är den enda som svarar och hans nummer svarade ingen på så jag letar igenom mina senaste samtal. Hittar ett nummer Alexandra ringer berättar att vi sitter utanför på busshållsplatsen vi får då höra.
"sorry Swety we are bussy right now, you should wait for the bus!"
irriterade går vi hem igen då är maja hemma och berättar att eftersom det är laborday så går bussarna som söndag. jag kollar busstidstabellen igen och ser då att vi precis missade bussen när vi gick tillbaka.
Tillslut fick vi tag på en taxi och vi har nu ätit glass och pluggar förfullt. Sjukt värt!
om ett par timmar ska vi tillsjukhuset igen för att se hur vår kompis mår och imon är det skola igen. Ha det super bra!
Puss<3

Hejsan Hejsan

Uppdatering.

Just nu är klockan typ 6 och vi skulle gått på säsongens första fotbollsmatch men jag och Alexandra orkade inte så nu testar vi de nya sängarna! Igår kom nämligen våra möbler och idag kommer 2 skrivbord :D wohoooo
Livet flyter på, min rumskompis har tyvärr blivit akut sjuk så störta delen av veckan har gått åt till att tänka på henne och att i den mån vi kan vara ett stöd till henne och hennes familj. så min vecka har vart lite annorlunda och påfrestande. vi har dessutom fått mängder med läxor så vi har fullt upp.
Igår var jag Alexandra Jennifer och Lisa och shoppade på State street vi mötte dessutom upp killarna för en lunch på California Pizza vilket lätt är mitt favoritställe än så länge.
Jag läser just nu Introduction to Marketing(ITM), Consumer selling strategies(CSS), Marketing Communication(MC) och Public Retations(PR).
jag går i skolan mellan måndag och onsdag och börjar som tidigast vid 20 över 2 på måndagar och onsdagar. däremot går jag till 9 tisdag och onsdag så det är lite surt!
Skolan är underbar, lärarna är jätte bra och inspirerande och det är super kul att plugga ämnen som man själv väljer och är intresserad av. Jag slipper grundämnena. Livet här är konstigt kind of, för det känns som att jag vart här i 4 år och kom hit igår. Jag vet det går inte ihop sig alls. Man handlar, lagar mat, diskar, tvättar, går i skolan, ligger vid poolen, väljer mellan korta skjorts eller klänning, ser på amerikanska reklamer på TVn. det är annorlunda men samtidigt samma grejer som man måste göra hemma så det blir inte så konstigt.
Alexanda och jag har GODISBEGÄR så om ni hemma i sverige vill skicka hit svenskt godis får ni gärna göra det.
Ha det så bra!
PUSS <3

RSS 2.0