Torsdag

Det är fortfarande dåligt väder i SB.

Idag har jag tusen grejer som jag måste göra!
1. tvätta
2. Städa
3. plugga
4. handla mat
5. träffa Ariel för en fika
6. hitta halloween outfit.
kanske inte känns som så mycket. men jag känner pressen ;) haha

Jag och alexandra diskuterande innan att om man inte stannar upp och tittar på vårt liv så fattar man inte att man är här. Kommer nog aldig riktigt förstå att jag vi är här. Varenda gång man stannar upp så blir man lika mycket förundrad.

Jag har fått en ny hobby. Sara Montazamis blogg. Jag älskar den! http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami. jag behöver nya booths som hon har så nu ska jag ut på höst shopping :)

Saknar er där hemma!


Pusssssss <3

Tisdag / onsdag

Nu sitter jag här igen klockan är 2 på natten. Varför då undrar ni?
Ja jag kan med glädje säga att det inte är på grund av åskan, imorgon har jag nämligen massa läxor och saker som kommer ta längre tid än ad man tror. Så för att veta att jag kommer hinna klart allt innan skolan imon så skriver jag nu klart en av mina midterms.

Denna är i Consumer Selling Strategies. Jag ska nämligen skriva något om alla mina klasskompisars resultat från vår uppgift då vi skulle gå på stan. Känns så otroligt värdelöst. Jag lär mig jätte mycket i skolan men det känns som att proven i Julies klassen är designade för att få A inte för att jag klagar men när det är en klass på 50 elever och du har lyckats skriva ner information om 40 personer får man lite panik. jag får kolla med någon annan imorgon.

Sen har jag en Midterm i Public Relation (PR) open book så har inte tänkt så mkt på den men jag ska se till att gå igenom kaptenerna och skriva stödlappar. det är open notes oxå men hennes prov brukar oxå gå bra så jag är inte orolig, jag vill mer känna mig förberedd på det. dessutom har jag en del läxor (som vanligt) till PR och jag har 2 Quizzes till Introduction To Marketing imon. inte så att man hoppar över att det är helg. haha.

Jag har nu hittat pappret på vad jag är inskriven på att läsa till nästa år.
1. Graphic Design 1

2. inernational Business

3. Production 2 Commercial Applications

4. International Marketing


hoppas jag får lika bra schema som denna terminen.

Tror jag ska krypa ner i sängen och försöka sova lite innan morgondagen.

Pusssss<3

måndag / tisdag

Heeeeelllloooooo!!

 

Det är måndag natt för mig. rättare sagt 1 på morgonen. varför är jag vaken undrar du?

Jo jag kan berätta! det är åska ute! jag börjar denna eftermiddag/ kväll med. Nu ska jag äta en bagel med Philadelphia ost och tomat sen ska jag plugga sen fritid. å jag gör min mat och fastnar framför datan.

 

Nu har jag dessutom panik över att jag inte tagit tag i att träna ordentligt så nu ska jag börja äta sallad och andra nyttigheter på heltid sen SKA jag börja träna.

 

Men anledningen till att jag är vaken nu är just det att det åskar ute. Blixtrar och dunder, dudodududu... passande...

 

 

I helgen har jag vart iväg med Alexandra, Aron och Trever på en roadtrip till Napa Valley och till Santa Cruz (som dessutom är namnet på mexikan matbutiken med super-billiga grönsaker och frukter.) Vi hade mycket trevligt och fick en privattur av trevers pappa på en av de största chardone vingårdarna i Kalifornien. Mycket intressant!

 

Eftersom vi nu har 7 veckor kvar i skolan av första terminen och jag pratar mer svenska än engelska så har vi i lägenheten nu bestämt oss för att börja prata engelska med varandra. vi bestämde detta på morgonen och har sedan dess pratat svenska med varandra :D (nej jag skojar inte vi har glömt bort det)

 

I övrigt så är mitt liv kul. nästa event är den stora Halloween festen om 2 veckor så nu måste jag hitta en kostym till detta inte precis det lättaste, men kommer nog att lösa sig.

 

Ha det super bra i kylan jag hoppas på sol imorgon. Godnatt.

 

 

 

 

 

 

Pussssssssss <3

 



RSS 2.0