Dag 37!

Godkväll Söndag. Fast jag borde kanske säga lördag för enligt mig så är det inte söndag förrän jag vaknat. Veckan ha bestått av plugg så jag har inte skrivit. Men men dagen har spenderats lite överallt men mest hos Emma Axelsson som fyller 18 år idag. Stor Grattis kram från mig.

Jag och Lisa överraskade henne med att komma lite tidigare än hon planerade och sen blev vi kvar hos henne och det var jätte mysigt sen kom Hanna och gjorde saken bara bättre.

 

Jag har precis sett på ESC och jag hejade inte på Norge tar nog ett tag för mig att vänja mig vid låten, jag är fortfarande kär Danmarks förra bidrag (tror det var Danmark) ”all night long”. Men det var kul att hela Europa gillade låten Grattis säger jag.

 

Ska jag skriva om musik har jag två nya favoritlåtar, ”Lucky” och ”Details in the fabric” båda är sjungna av Jason Mraz den första sjunger han med Colbie Caillat och den andra med James Morrison. James är för övrigt en av mina favorit artister.

 

Imorgon är det konfirmation då kommer hela släkten hit plus Emma och det kommer att bli kul att träffa alla. Så nu tänkte jag sova så jag orka upp imorgon, jag har nämligen lovat att fixa Felicias hår. Så god natt alla sötisar sov gott.

 

<3

 


Dag 36!

Godafton Måndag. Nu tänkte jag ta ett snabbt avbrott från matten. Idag så åkte jag in till skolan för att ha elevrådsmöte. Det var bara jag där den första halvtimmen, sen kom det ungefär 8 pers fram till halv 10, men det är det man får ta. Elevrådet bestämde inget jätte viktigt idag, eller det gjorde vi kanske och har bara inte förstått alvaret av detta än. Sen hade jag matte och efter matten kom Jossan för att hjälpa mig med ännu mer matte fast vi satt mest och skrattade. Jag älskar den flickan!

 

Sen fikade jag och Sofia Högberg under håltimmen. Och sen gick jag på stan med mamma och köpte kläder, kanske lägger upp bilder sen. Och nu pluggar jag mer matte med stämningsfylld pianomusik i bakgrunden. Har ni inte hört Yiruma har ni missat något.

 

Kan någon hålla med om att den där känslan när man har lyckats lösa ett matte problem som man absolut inte fattade innan helt själv är en av de bästa känslor som finns!?

Ha en bra Måndag.

 

<3


Dag 35!

God morgon söndag. Igår jobbade jag från 20 i 12 till halv 7 det var en lång dag. Jobbet är fortfarande lite bökigt med alla priser och allt som ska flyta på hela tiden, så allt flyter helt enkelt inte. Ofta är det skönt att bara gömma sig inne i disken men jag vet att jag måste stå där nere också och jag antar att kassan kommer att bli lättare. Vad som mer är jobbigt är att jag inte förstår hur trött jag är förens jag känner efter. Jag hade bara 20 minuters rast på hela dagen och det var nog bra, för jag kände att jag var helt borta efter dessa 20 minuter. Så det var tur att de var fullt med folk när jag kom tillbaka för annars hade jag somna ståendes.

 

Jag och Sanna tog sen tåget till Taberg och sen kom jag hem (thank you dear God for my bed) och duschade och åt innan jag åkte med Hanna in för att gå på bio med Emmaa och Hanna. Jag tror filmen hette State of play men är inte säker, filmen var i vilket fall bra. Sen så gick jag och Hanna bort mot Juneporten för att värma oss i väntan på bussen. När vi rycker i dörren är det en person som hoppar på mig bakifrån fatta att jag blev rädd. Jag vände mig om och där står Jossan!!    Gapskrattandes denna kväll hade hon bara druckit två cider. Hon skulle in med Johanna på O'Learys, jag och Hanna undrade naturligt vi vad hon skulle göra där inne. Då svarar jossan ja vet inte Johanna sa att vi skulle sitta vid ett bord.

 

Idag ska jag plugga matte och sen kommer mormor hit och äter middag med oss. Felicia kommer hem idag också saknar skitungen.

 

Ha en bra söndag.

 

<3 


dag 34!

God dag Lördag. Ja nu kommer en uppdatering av bloggen. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men here I go…

Först träningen jag känner mig oerhört stolt att jag löpt två gånger denna vecka och ven fast det är jobbigt och riktigt svårt så har jag löpt woho för mig.

 

Det andra är skolan. Skolan går inte så bra som jag vill att den ska gå, missförstå mig inte det går inte dåligt det är bara svårt att bli jämförd med alla smarthuvuden i min klass där det ibland känns som om jag är korkad vilket enligt dem jag förmodligen är^^ , sen har lärarna så höga krav eftersom alla är så smarta och det gör ju saken inte bättre när man liggen på normal intelligens nivå och alla i klassen och på jing över huvudtaget ligger över medel. Men det är bara att kämpa på.

 

De tredje är Felicia min undrbara lilla syster som nu är iväg på konfirmations läger. Hon konfirmeras nästa vecka det ska bli kul att träffa henne. Men nu kommer problemen med vad jag ska köpa och vad jag ska ha på mig. Problem, problem.

 

Det fjärde är jobbet. Jag har jobbat igår och ska iväg för att jobba idag. Det är svårt att jobba på fredagar och lördagar i och med at jag inte kan alla priser och det är så sjukt mycket folk. Så jag hoppas att jag kan fixa jobbet idag och lära mig lite priser. Annars är jobbet jätte kul, jag tycker inte det verkar som ett slav arbete som jag fått höra andra säga att de ska vara, hoppas att jag får många tider i sommar.

 

Detta är nog det som händer i mitt liv just nu och nu måste jag duscha så att jag hinner med bussen till a6. ha en underbar dag.

 

<3


Dag 33!

Hejsan hoppsan Söndag. Nu har jag tänkt berätta om min helg. I torsdags var jag Emma A och Hanna och åt på Jensens det var jätte gott. Vi fick vitlöksbröd till förrätt sen kött potatis på olika sätt och olika såser. Sen en efterrätt som vi valde själva. Sen gick vi lite på piren. Sen hem till emma och kollade på P.S. I love you. Jag grät som vanligt Emma grät i slutet och Hanna gillade bara filmen, haha. Sen sov jag hos Emma för dagen efter skulle vi hjälpa till uppe på Street hockey turneringen. Det var helt okej men galet kallt.

 

Sen körde Adam oss till Willys för att handla mat med Hanna sen kom pappa och hämtade oss. Vi åkte hem och sen kom Jennifer och Madde. Vi satte igång i mitt kök och lagade en massa mat. Det blev också jätte gott. Efter en stund smsade Jossan och frågad ifall hon fick komma. Självklart fick hon det och även hon högg in på maten. Dock inte efterrätten för hon Carro och Amanda har något godisförbud tävling, och Jossan ansåg det lönlös att plocka ur bananerna ur banan och choklad-pajen. Vi hade en jätte mysig kväll och många skratt. Det måste vi göra om flickor.

 

Igår pluggade jag och läste även den andra delen av Stig Larssons böcker. Den verkar spännande. Så nu ska jag plugga matte C sen ska vi kanske åka upp och spela lite golf.

 

Hoppas er helg har vart lika bra som min.

 

<3

 

Emma och Hanna

Hanna

jag och Emma

jag och Emma

Hanna och Emma

emma

Grillen

Jennifer

alla utom madde och Josan

jossan

 


RSS 2.0