Dag 24!

Hejhej Torsdag. Kära läsare jag vet att det var ca en vecka sen jag skrev sist. Detta är inte något jag är stolt över men jag har ingen bra ursäkt, som vanigt tog jag ett litet uppehåll…

 

Idag var sista innebandy träningen vilket jag, Madde och Hanna flummade på. Jag tänker inte säga förlåt till dem som vi störde för jag tyckte att de var lite onödigt seriöst för att vara sista träningen med det här laget. Vi hade även ett 2 timmars långt syrelsemöte idag med chips, haha.

 

Vad som mer kan påpekas är att vi ska ha tema vecka nästa vecka med tema utveckling. Ja de låter väl kul? Vi har ju absolut inget viktigare för oss på jing utan vi kan ju lika gärna ta ledigt en vecka eller hur!?

 

Förövrigt så mår jag bra lite trött bara och det blir inte bättre imorgon och på lördag då jag Madde och Sabina ska söka till idol!

 

Nu hoppas jag på minde uppehåll och en skön vistelse i rosenlunds bubbelpool imorgon.

 

<3 


Dag 23!

Hej gullisar idag är det onsdag. Igår fyllde jag år, men då var Sofia, Karin, Linda, Linus och Felix här och åt paj och massa Tårta och Godis. Nu känner jag mig tjock, haha. Idag jobbade jag och Elena i stàn och imorgon ska jag städa hos pappa. Nu ska jag försöka plugga lite hoppas det går bra vet inte riktigt vad jag ska plugga på bara. Köpte en ny Foundation på Mist Stockholm idag hoppas den blir bra.

 

Tack till alla som hörde av sig till mig på min födelsedag nu är undrbara <3

 

Hoppas jag kan slita mig ifrån datorn och Britney Spears låt ”if U seek Amy” den är riktigt skön. Förlåt för att jag är dålig på att skriva.

 

<3  


Dag 22!

Jaha Söndag. Nu börjar jag tröttna på att skriva blogg kanske för att jag inte har många läsare eller för att jag inte har någon som helst struktur på det hela.

Idag har vart en jätte bra dag jag blev nämligen fyrad av familjen och släkten. Mamma och pappa kommer ju inte var hemma när jag fyller år så jag har fått paketen nu. Jag har fått en Peak tröja, G-star jeans, två linnen, nagellack, väst och två skjortor från boomerang av familjen och lite annan av släkten. Så det känns riktigt bra dessutom fick jag träffa Melwin, Johanna och Jesper och jag fick jag bestämma mat, då blev jag lycklig.

 

Så nu är jag sjukt trött men jag är LEDIG imorgon så ha det bra i skolan och på jobben.

 

<3

 


Dag 21!

Hjehej Lördag.

Idag är det helg. Det är skönt, haha. Felicia ska ha massa kompisar här ikväll så det blir fullt hus så jag åker in till stàn med Hanna och Emma. Idag har jag solat och köpt två soffor till rummet, jag tänkte lägga upp en bild på hur de ser ut just nu. Mamma och pappa lämnade mig hemma för de ska köpa paket till mig, jag fyller ju 17 på tisdag och hela släkten kommer imorgon, då får jag massa paket!!

Vår nya tv kom upp igår med lite hjälp av mig jag måste säga att jag blir riktigt nöjd med rummet de kommer bli skit snyggt.

 

Jag kommer inte att behöva åka till skolan förrän på torsdag så jag har ett litet mini lov nu.

Ha en bra lördag

 

<3


dag 20!

HejHej Torsdag.

 

Jag vet att jag inte vart jätte duktig på att uppdatera min blogg det sista, jag ber om ursäkt men jag har helt enkelt inte orkat skriva. Just nu har jag mycket i skolan så jag har vart under press hela veckan men de släppte i dag i och med tyska provet. Dagen har vart lång, pappa och jag hämtade upp Linus idag på morgonen han och pappa skrattade åt att jag inte kan något om bilar och att pappa vägrar låta mig köra hans bil, detta tyckte Linus var jätte kul. Suck. Nu snöar det ute och pappa har börjat fixa med mattan, jag kanske lägger in bilder sen. Det blir lite tidigare träning idag eftersom att vi ska träna med F16. jag kom på att jag hatar snö från och med idag fram till mitten av november.

Anledningen till att jag skriver är att Adam tjatade på mig att jag slarvat, och det är bra att han tjatar annars hade de tagit en månad innan jag skulle ha skrivit kan jag tro. Amanda var på mig med att lyssna igenom mcflys senaste album så det sitter jag och gör just nu, de är lite mer rockiga nu men jag älskar dem ändå, lätt de bästa som finns.

Så nu hoppas jag att mamma fixar mat till mig och att de blir något gott för jag är riktigt hungrig nu, Eds skolmat är inget jag rekommenderar. Imorgon ska jag bada med fia sen och nästa vecka går jag bara halva torsdagen och fredagen i skolan det om något är skönt. Så medans Adam åker skidor så sover jag vilket är typ lika bra.

 

Ha en bra torsdag.

<3

 


RSS 2.0