Dag 13

Hej alla.

 

Nu ska jag snart ner till kyrkan. Det ska bli trevligt. Träffa lite folk. Idag har jag kollat på Felicias match de spelade oavgjort gått runt halva munksjön med pappa, och målat om.

 

Felicias match var spännande jag hade panik hela tiden, som vanligt när jag tittar på innebandy. Sen hälsade vi även på mamma när hon stod och Demade inne på K-Rauta.

 

Nu känner jag att jag håller på att bli dålig på att blogga men känner att jag inte hinner idag så skriver kanske lite mer om helgen imon.

 

Ha det bäst.

 

<3


Dag 12

Jaha Fredag igen, kul. Jag har precis kommit hem och jag ska åka in för att hjälpa mamma handla mat. Skolan var helt okej idag. Idrotten var kul. Vi lekte lekar haha .

 

Ikväll ska jag va med Sofia Andersson trevligt!

Vilka ska se melodifestivalen imorgon?

Usch jag tror jag har fått ännu en slänga av twilight feber igen. Jag älskar twilight har läst den säker miljoner gånger eller man hinner ju med att läsa första boken ganska många gånger på ett år, men just nu är det den fjärde boken som jag läser Breaking Dawn eller den kommer ut på svenska om 12 dagar och heter så länge vi båda andas. Jag fick reda på att DVD kommer ut om 60 dagar. Då ska jag ha twilight kväll, haha.

 

Hoppas ni får en kul fredag.

 

<3


dag 11

Det går framåt… jag har cirka 11 läsare om dagen erkänn bra, haha.

 

Idag har vart en lång skoldag så jag orkar inte skriva så mycket om den eller överhuvudtaget idag. Vi har nu pratat med Håkan om Gudrun och vårt senaste prov i svenska då alla fick IG. På lunchen åkte jag och Madde till A6 för bådas telefoner hade börjat krångla och bådas blev fixade det var skönt.  Imorgon har jag sovmorgon, skönt eftersom jag har sen träning ikväll som jag inte vet hur den kommer gå för att jag är så seg.

Jag är riktigt hungring men eftersom jag hade en så sen bussresa hem så orkar jag inte riktigt fixa mat fast jag borde nog göra det i alla fall. Har någon något bra mat förslag? Min fantasi är slut men pasta vill jag inte ha kanske något med ägg typ omelett… ja så går det när man har besluts ångest haha.

 

Hoppas ni har en bra torsdag!

 

<3

 


Dag 10!

Hemma! Idag har jag vart på diac med Elena. Det kom några åttor till oss idag, vi improviserade riktigt bra tycker jag. Carina har skaffat en hund, en impuls grej. Carina är vår handledare på företaget. Hon kommer ta med sig Pepsi varje dag nu. Pepsi är en svart liten blandras mellan chiwawa och någon mer ras helt underbart söt. Efter detta åkte jag till pappa för att jobba.

 

Sen kom jag hem, då var Felicia och pappa hemma. Vilket var väldigt skönt. Uppenbarligen mår Felicia inte riktigt bra och har inte vart hos den tjejen som hon praoade hos i Stockholm idag men hon var där i måndags och i tisdags och hon  har haft det bra i alla fall.

 

Med sig hem hade Flisan köpt en tröja från Gant. Tack söt! Nu ska jag se om jag måste plugga på något. Ha det bäst.

 

pepsi

elena

jag

<3


dag 9 fort.

God eftermiddag. Dagen såhär långt har det var en bra dag, i skolan så berättade Sofia Andersson att hennes lillebror skickade ett sms där det stod grattis i, eftersom hon inte var hennes födelsedag kollade hon i sin almanacka ifall det var hennes namnsdag. Nu är det såhär för oss i min klass har Linus, Felix och hennes pojkvän Emanuel samlat så kallade mat citat det finn bland annat ”låt magen visa vägen”, ”tyst jag äter” och ”när jag och Emanuel äter brukar jag skvätta på honom”, detta tycker vi är väldigt roigt och det kommer alltid massa roliga saker om Sofia och mat och som ni alla har fattat nu var det roliga i hennes lillebrors sms att idag är det fettisdagen.

 

Sen så hade vi alla kommit överrens om att göra en åsna på svenskapapper idag. Detta på grund av att Emanuel målade en åsna på ett klassrådspapper och skrev ”tyskan suger åsna” och detta gjorde vår lärare Gudrun mycket arg. Så idag skulle vi måla åsnor och det verkade som om matten var en bra lektion för att träna på att måla dessa åsnor. Så här kommer en bild på de åsnor Robin målade, jag vill påpeka att det är åsnor inga elefanter eller flodhästar.

 

Nu är mormor här för jag vill inte sitta ensam hemma. Vi har lagat mat, riktigt gott.

 

Och nu antar jag att alla har hört om Vickan och Daniel så vill bara passa på att säga att det är kul att de äntligen har fått gifta sig och jag hoppas de blir lyckliga.

 

 

<3


RSS 2.0