Du behöver inte säga något, när tiden flytt och åren gått.

Hej.

Just nu sitter jag och väntar på att pastan ska bli färdig, jag ska snart upp och träffa Aliana på starbucks för att göra klart PR, sen ska jag handla mat. Efter det ska jag till skolan för fixa redovisning i Consumer selling strategies. sen har jag redovisning i Marketing communication.  Sen har jag bara 3 skoldagar kvar!

 


Igår hade vi pluggstund med gruppen för att göra klart vår integrated marketing communications plan. Det va jag, Lisa, Julia och Michael. skolan är ganska tuff just nu när alla finals väntar. så skolan får prioriteras. Idag bestämde jag och Lisen oss för att bo kvar i lägenheten så nu vet vi vart vi ska bo nästa termin.

 



Gårdagen med plugg..

Pusssssss<3

Nu kan du få mig om du vill, ikväll, ikväll, Jag tycker om att stå intill dej

Godmorgon alla mina 3 läsare!

Jag har precis öppnat nya kaffet och dricker min andra kopp för dagen, Jag sov på soffan i natt så somnade sent och min underbara Alexandra kände att det va kul att spela musik 7 på morgonen :)

Igår kväll hade vi första advent fika, tände alla 4 ljusen och julbelysningen. Sen fick Lisa panik för att det blev så mörkt så hon tände lampan, förstörde lite stämmingen, sen kommer Trever med mat som han inte orkade äta upp, sen kom Michael för vi skulle plugga och helt plötsligt blev det jobbigt med julmusiken oxå. Men men vi gör ett nytt försök nästa vecka!

I natt satte någon underbar person på värmen på high så jag kokar upp här hemma med mitt varma kaffe, ska öppna baklongdörren och Plugga lite till... jag tycker inte om finals!

Pussssssss<3

Just one look at you, and I can tell we, click so perfectly.

Tjenis :D

 

Idag är det bättre väder ute! Jippie!

 

Just nu sitter jag ensam hemma i lägenheten och trivs med att få bestämma musiken. jag ska se till att bli klar med min Integraded Marketing Communications Plan idag sen ska jag även bli klar med mitt final project i PR samt göra en Quiz i PR. Så min söndag ser inte så rolig ut. Däremot kan man alltid få en roligare vecka när man inte har massa i skolan.

 

Igår pluggade jag hela eftermiddagen sen hängde vi med BV folket. blir ingen riktig helg utan BV folket, haha.

 

Ne nu ska jag göra mig en andra kopp kaffe och sätta fart med läxorna!

 

Pusssssssss <3

 


But I'm all grown up now.

Hejhopp.

Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik och pluggar. Jag har tänt det enda Ljuset vi har i lägenheten. Lisa är på väg till bion med Daniel, Alexandra handlar mat, Maja och Alex är på Starbucks, Jennifer är på våg hem från San Francisco. Och här sitter jag.
Just nu har vi lite panik över hur vi ska göra med lägenheten eftersom Jennifer inte är hemma så kan vi inte ta ett beslut...

Jag och Alexandra ställde upp som modeller för Trever idag, lite coolt att han går på fotograf skolan, vi har vart modeller ganska många gånger, dock är det ganska tråkiga bilder för det är mest tekniken som han måste få till så det blir lätt ganska fula kort. Alexandra har fällt ganska många roliga kommentarer idag; jag vill bara vara hemma i lägenheten och göra saker... Hon är ganska underbar ibland, haha.

Nu är det riktigt kallt här i Kalifornien så ska göra en kopp varm choklad och en macka :)

Ha en superbra dag!

Pussssssssss<3


Du är en saga för god för att vara sann.

Godafton.

Jag har haft en jätte mysig thanksgiving här borta. Igår blev jag som sagt inbjuden till min lärare för middag med henne, hennes familj och 12 andra internationella studenter. Jag hade med mig Alexandra, Lisa kunde inte komma...

Vi åkte dit till klockan 2 fick skjuts av Patrik. Han är med i min Consumer Selling Strategies klass med Julie Brown. när vi kom dit fick vi ett glas vin och snacks. Julie bor jätte fint i ett Gated community i en stor villa med sin man Paul som vart stridspilot, deras äldsta dotter Jennie vad också där med sin pojkvän Dave. Efter att vi blivit bekanta fick vi mat, jätte god kalkon, sötpotatis, lassange som en av studenterna gjort, bröd och grönsaker. Det va jätte god mat och vi hade jätte trevligt hemma hos henne. Efter maten firade vi Tim som fyllde 21, Julie fick en tårta för sin födelsedag nu i veckan, Paul hade bakat uppochner pumkin-pie, och samma student som gjorde lassangen hade gjort en blåbärskaka. magen stod åt alla håll, haha. Efter maten fick vi champange och mer vin sen satt vi mest och pratade.  Vi åkte inte hem från Julie föns efter 8 timmar.

När vi kom hem hängde vi mest med Folket på Buena Vista som hade gjort mat, vilket vi inte åt av... Idag åkte vi ner till State och åt på backgard bowls. Sedan dess har jag Alexandra, Trever och Jack suttit och kollat på film. Nu blir det en lugn kväll med plugg.

Hoppas allt är bra med er!

innan middagen








Pussssss<3

RSS 2.0